Jsou tablety nemoderní?

Jsou tablety nemoderní? / pixabay.com
Zatímco tablety od počátečního nárůstu popularity obecně upadly do nemilosti, jsou tu dodnes. iPad dominuje na trhu, ale pokud jste fanouškem Androidu, budete nejspíš tíhnout k tabletu se systémem Android.

Používají lidé skutečně pořád tablety?

Lidé stále používají své tablety. 22 % dotázaných vlastníků tabletů uvedlo, že za poslední rok své tablety používali méně. Pro srovnání, 32 % našeho vzorku uvedlo, že své tablety používá více, než tomu bylo loni.

Během poslední dekády se prodeje tabletů se systémem Android snažily získat 40 % tržeb, přičemž Samsung byl jediným OEM Androidem, který překonal 20 %. Ostatní výrobci Android OEM dokázali v průběhu let táhnout s relativním úspěchem. 


Co je lepší mobil nebo tablet?

Většina tabletů předčí smartphony, když se sníží výdrž baterie. Ve skutečnosti je jejich výdrž baterie mnohem lepší než u notebooků! Zatímco smartphony čelí horku, pokud jde o poskytování na přední straně baterie, tablety se na druhou stranu zdá, že vydrží věčně, i když jsou překročeny jejich limity.

Od té doby prodeje tabletů rostly od úspěchu k úspěchu a prodeje meziročně rostly. Nicméně v roce 2018 byl hlášen pokles celosvětového prodeje tabletů o přibližně 20 %, ale čísla ukazují, že jsou během prázdnin stále stejně populární jako kdykoli předtím.

Ztrácejí iPady na popularitě?

Apple přestal po roce 2018 poskytovat pravidelné údaje o prodeji iPadů, ale koncem roku 2020 prolomil své mlčení a oznámil, že společnost prodala za posledních 10 let více než 500 milionů iPadů.


K čemu většina lidí používá své tablety?

K čemu lidé používají své tablety? Lidé používají své tablety hlavně k zábavě (zejména ke sledování videí, televizi a hraní her), ke sledování počasí a procházení zpráv. Téměř tři čtvrtiny uživatelů tabletů (73 procent) používají svá zařízení ke čtení a psaní e-mailů. 

Mnoho lidí take používá svůj tablet k online sázkám. Prvotní registrace u online sázkové kanceláře většinou vede k obdržení jednorázového vstupního bonusu jako je Betano promo kód.


Jaké jsou nevýhody tabletu?

Nevýhody tablet PC:

• hardware je náchylný k poškození
• slabší schopnosti
• tradiční klávesnice jsou mnohem pohodlnější
• velikost obrazovky je příliš malá ve srovnání s notebookem
• vyšší náklady
• nedodávají se s optickými jednotkami pro použití s ​​disky CD nebo DVD
• neefektivní pro poznání složitých inženýrských konceptů
• zařízení Android mají obecně životnost 3 roky. Vlajkové produkty dostanou o něco více, levná zařízení méně. Zařízení iOS mají obecně užitečnou životnost 6,5 roku, i když průměrný uživatel toleruje jejich zařízení pouze 4 roky.

Který tablet Android je pro vás ten pravý?

Tablety Android jsou v posledních letech výkonnější. Tablety Amazon Fire jsou také cenově dostupným způsobem, jak získat základy, jako je sledování filmů a procházení webu, pokud vám nevadí jejich omezení. Pokud chcete tablet, který může fungovat jako notebook, může být vaší nejlepší volbou iPad nebo Windows 2-v-1.

Který tablet může fungovat jako notebook?

Pokud chcete tablet, který může fungovat jako notebook, může být vaší nejlepší volbou iPad nebo zařízení 2v1 s operačním systémem Windows. 


Proč byste si měli koupit tablet místo telefonu?

Tablety jsou navíc chytrým způsobem, jak snížit náklady na chytré telefony. Většinu času drahé smartphony stojí možná dvakrát tolik než typický levný tablet, což tabletům poskytuje výkon, který plně odpovídá jejich ceně. 

To vše nemluvě o herním zážitku. Dnešní hry s excelentní grafikou si zaslouží být zobrazovány na velké přenosné obrazovce!

 

 

Ministerstvo financí varuje: Účast na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti na hazardních hrách osobám mladších 18 let.

Mohlo by vás zajímat

Reklama