Problém s přetáčením reklam na Primě řeší operátoři různě

Také při reklamách v televizi přepínáte programy? / Pixabay
Přetáčení reklam stanic TV Prima bylo doposud možné při sledování pořadů z archivu nebo pořadů, které si diváci nahráli. Od 1. 6. 2022 se ale tato možnost kvůli nařízení samotné Primy ruší.

Operátoři a poskytovatelé sledování televize přes internet, se ke vzniklé situaci postavili různě. Například Lepší.TV již podnikla kroky pro to, aby bylo sledování stanic TV Prima pro diváky i tak co nejpohodlnější.

U zpětného sledování nabízí Lepší.TV zajímavý kompromis. Původní reklamy z živého vysílání totiž nahrazuje reklamním blokem podstatně kratším nebo dokonce nabízí možnost reklamy zcela přeskočit.

Když se tedy diváci Lepší.TV rozhodnou pustit si oblíbený seriál na Primě ve zpětném zhlédnutí, nemusí se dívat na standardně dlouhý reklamní blok, ale jen na jeho automaticky zkrácenou variantu. 

Pro ty, kteří reklamy na Primě opravdu sledovat nechtějí, si Lepší.TV připravila příplatkovou službu. Za 59 Kč měsíčně nabízí možnost kompletního přeskočení reklamního bloku.

Nejen, že se diváci reklamám na stanicích TV Prima vyhnou, ale vyhnou se jim dokonce bez další námahy – Lepší.TV reklamy sama detekuje a automaticky je za diváka přeskočí. Na Lepší.TV tak lze sledovat pořady na Primě i zcela bez přerušování. 

Zdroj: Lepší.TV, TV Prima

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama