Tenký tablet HONOR Pad 8 se 128GB úložištěm a osmi reproduktory dorazil do Česka

HONOR Pad 8 je tenký pouhých 6,9 mm a váží 520 gramů / HONOR
Model HONOR Pad 8 zaujme celkem 8 reproduktory pro dostatečně kvalitní zvuk, 128GB úložištěm a 2K FullHD displejem. To vše v elegantním tenkém designu.

Ve výbavě s 12palcovým 2K FullView displejem a poměrem obrazovky k tělu 87 % přináší HONOR Pad 8 skutečný zážitek při sledování filmů i jakéhokoli dalšího obsahu. Díky rozlišení 2000 x 1200 pixelů a miliardě barevných odstínů se dle webu výrobce postará o dostatečnou ostrost obrazu i věrné barvy.
 
Modelu HONOR Pad 8 nechybí certifikát TÜV Rheinland pro eliminaci modrého světla a také TÜV Rheinland Flicker Free pro provoz bez blikání. To znamená, že úroveň škodlivého modrého světla je velmi nízká a eliminované je i blikání obrazovky, které může běžně způsobovat únavu očí.

Silnější a vyvážené zvukové efekty zajišťuje 8 reproduktorů, jež jsou symetricky umístěné po obou stranách. Tím je zvýšená i maximální úroveň hlasitosti. Zvuk na vyšší úroveň vynáší technologie DTS:X Ultra a dynamický 360° audio výstup.
 
Díky pokročilému audio systému si užijete naplno harmonický zvuk s čistými výškami, vyladěnými středy a údernými basy a uživatelé ho ocení nejen při zábavě, ale i při práci. Během online schůzek a audio hovorů se totiž nejmodernější software stará o přesně reprodukovaný zvuk a zároveň zvyšuje jeho kvalitu.
 
O povedený design se postará hliníkové šasi v elegantním barevném provedení Blue Hour inspirované tzv. modrou neboli magickou hodinkou brzy ráno, jedním z nejlepších momentů během dne pro fotografování. HONOR Pad 8 je tenký pouhých 6,9 mm a váží jen 520 gramů.
 
HONOR Pad 8 přichází se silným osmijádrovým čip setem Qualcomm Snapdragon 680. Zvládne proto bez problémů hraní her i přehrávání filmů, stejně jako spuštění aplikací zatěžujících operační systém naráz.

Novinka běží na posledním uživatelském rozhraní HONOR Magic UI 6.1 postaveném na operačním systému Android 12. Těšit se můžete na řadu pokročilých vychytávek, včetně upravování vzhledu na míru každému, kdo tablet používá. Díky funkci HONOR Share sdílíte rychle a jednoduše přetáhnete jakékoli fotky nebo soubory z tabletu do vašeho mobilního telefonu HONOR nebo obráceně. Režim pro více oken pak zjednoduší multitasking.

Velká baterie o kapacitě 7250 mAh se postará o celodenní výdrž bez nabíjení, i při online připojení. HONOR Pad zaručí až 14 hodin offline přehrávání filmů a videí nebo až 10 hodin přehrávání a streamování online. HONOR Pad 8 (6 GB + 128 GB) je již v Česku v prodeji, a to za 7 490 Kč.

Zdroj: HONOR

Mohlo by vás zajímat

Reklama