Přenosný kinosystém HT-AX7 se třemi Bluetooth reproduktory poskytuje prostorový zvuk

Elegantní design modelu HT-AX7 se snadno sladí s jakýmkoli interiérem / Sony
Přenosný kinosystém Sony HT-AX7 nabízí nový způsob, jak si vychutnat zábavu s prostorovým zvukem, který zaplní celou místnost, kdekoli ve vaší domácnosti.

Stačí dle webu výrobce jednoduše rozmístit tři reproduktory kolem sebe a můžete si vychutnat podmanivý zvukový zážitek nejen v obývacím pokoji, ale také v ložnici, na balkoně nebo v jakémkoli jiném prostoru, který si sami vyberete.

Technologie 360 Spatial Sound Mapping vytváří několik virtuálních reproduktorů vpředu, vzadu a nad hlavou. Pocit prostorového zvuku podobný tomu v kině zažijete pouhým rozmístěním těchto tří reproduktorů kolem sebe, aniž byste museli provádět speciální instalace, jako je zabudování reproduktorů do stropu.

Model HT-AX7 je také vybaven algoritmem pro zvýšení kvality zvuku od společnosti Sony, který dokáže přeměnit stereofonní zvuk na trojrozměrný prostorový zvuk. Technologie pro zvýšení kvality zvuku (upmixer) analyzuje zvuk v reálném čase, odděluje jednotlivé složky zvuku a přerozděluje je tak, aby vytvářely pohlcující zážitek z poslechu. Chcete-li zažít efekt podobný prostorovému zvuku, aktivujte efekt zvukového pole, i když jde o dvoukanálový obsah, například obsah ze streamovacích služeb.

Umístěním tří reproduktorů do rohů místnosti dokáže systém HT-AX7 vytvořit zvuk, který zaplní celou místnost a zpříjemní vaše každodenní činnosti, od domácích prací až po večírky, a ještě více zvýrazní vaši oblíbenou hudbu a obsah.

Snadno se nastavuje, aniž by vyžadoval speciální konfiguraci, stačí jen umístit reproduktory a přepnout efekt zvukového pole, abyste si mohli vychutnat ničím nerušený zážitek. Díky kompletně bezdrátovému připojení jej můžete nastavit, aniž byste se museli starat o složité rozmístění.

Díky až 30hodinové výdrži baterie a bezdrátovému připojení prostřednictvím technologie Bluetooth můžete přehrávač HT-AX7 snadno přenést do jakékoli místnosti ve vaší domácnosti a připojit jej ke svým oblíbeným zařízením. Na rozdíl od tradičních systémů domácího kina, které vyžadují, abyste seděli před televizorem, vám přenosná konstrukce přehrávače HT-AX7 umožní vychutnat si obsah na jakémkoli zařízení s technologií Bluetooth.

Navíc nemusíte používat žádné kabely, které by narušovaly uspořádání místnosti. Elegantní design modelu HT-AX7 se snadno sladí s jakýmkoli interiérem, takže působí stylově a celistvě. Odnímatelné zadní reproduktory s lehkou konstrukcí a možností přenášení jednou rukou můžete pohodlně umístit, kamkoli se vám zlíbí. Model HT-AX7 bude v prodeji od srpna 2023, a to za 13.990 Kč.

Zdroj: Sony

Mohlo by vás zajímat

Reklama