Malý přenosný projektor GV31 s flexibilní projekcí obrazu

Projektor disponuje operačním systémem Android TV včetně předinstalované aplikace Netflix / BenQ
Nový model přenosného projektoru BenQ GV31 nabízí Full HD rozlišení, možnosti flexibilní projekce například na strop a operační systém Android TV s aplikací Netflix.

Zmíněnému Full HD rozlišení sekunduje technologie CinematicColor zaručující přesnou reprodukci barev. Jednou z výrazných předností projektoru je dle webu výrobce promyšlená konstrukce umožňující nastavit úhel projekce a promítat obraz například na strop místnosti. Samozřejmostí je automatické zaostření a automatická korekce vertikálního lichoběžníkového zkreslení.

Uživatelskou přívětivost bez nutnosti připojení externího zařízení zajišťují kvalitní integrované reproduktory s výkonem až 16 W šířící 2.1kanálový zvuk s basovou složkou do 270° prostoru.

Pokud se uživatel rozhodne, lze původně projektor s výdrží 3 hodiny přehrávání videa využít jako bezdrátový reproduktor s výdrží baterie až 6 hodin.

Projektor disponuje operačním systémem Android TV včetně předinstalované aplikace Netflix, tak aby uživateli maximálně usnadnil nejběžnější použití. To podporuje i bohatá konektivita reprezentovaná například univerzálním konektorem USB-C, WiFi nebo Bluetooth připojením.

Nový BenQ GV31 bude k dispozici ve druhé polovině září 2023 za doporučenou koncovou cenu 15 990 Kč v České republice a 680 euro na Slovensku.

Zdroj: BenQ

Mohlo by vás zajímat

Reklama