Nový SSD disk PX700 dosahuje téměř dvojnásobné rychlosti oproti předchozí generaci

SSD disk Goodram PX700 splňuje všechny požadavky pro rozšíření paměti herních konzolí PlayStation / Goodram
Grafenový chladič efektivně zajišťuje konzistentní výkon bez ohledu na vytížení disku, nový model PX700 značky Goodram tak ve standardu PCIe 4x4 dosahuje rychlosti čtení/zápisu až 7 400/6500 MB/s.

Nový disk Goodram PX700 je proto ideální pro uživatele, kteří chtějí zvýšit výkon a odezvu svého počítače nebo notebooku. Je také vhodný dle webu výrobce pro hráče, kteří potřebují více místa pro data a hry ve své konzoli PlayStation.

Rychlost čtení a zápisu disku PX700 se přímo promítá do plynulého výkonu, rychlého načítání her a aplikací a rychlejších operací. Vysoké rychlosti čtení a zápisu jsou téměř dvojnásobné oproti předchozí generaci disků a navíc rychlost nejnovějšího řešení Goodram využívá maximální možnosti čtvrté generace disků.

Goodram PX700 je vhodným médiem pro stolní počítače, pracovní stanice a notebooky, zejména ty, které se používají pro grafický design, střih videa nebo pokročilou zábavu. Poskytuje bleskové přenosy dat, rychlé načítání her a aplikací a vyšší výkon počítače. SSD disk Goodram PX700 je k dispozici v široké škále kapacit: od 512 GB až po 4 TB.

SSD disk Goodram PX700 splňuje všechny požadavky pro rozšíření paměti herních konzolí PlayStation. Ty mají z výroby omezenou paměť, což může ztížit např. ukládání většího počtu her. Zapojením SSD disku PX700 si uživatel vylepší načítání her, uživatelský komfort i výkon konzole při hraní her.

Díky technologii HMB 3.0 (Host Memory Buffer) nabízí SSD disk Goodram PX700 konzistentní rychlost čtení a zápisu bez ohledu na to, jak intenzivně je používán. Takže bez ohledu na to, jak počítač používáte – od jednoduchého prohlížení webu přes střih videa až po pokročilé hraní her – HMB 3.0 zajistí plynulý a rychlý chod. Díky technologii HMB 3.0 disk nejenže pracuje neuvěřitelně efektivně, ale také efektivně hospodaří s energií.

To znamená nižší spotřebu energie disku, což se následně projeví delší výdrží baterie notebooku na jedno nabití. To je nepochybně výhoda zejména pro mobilní uživatele.

Goodram PX700 má výhodu v nízkoprofilovém chladiči z grafenu. Grafen je totiž jeden z nejlepších tepelných vodičů. Není tak tedy jen efektním doplňkem, ale klíčovou součástí, která zajišťuje stabilitu a výkon disku a rovněž má významný vliv na jeho životnost.

I při intenzivním zápisu nebo čtení dat zabraňuje tepelnému throttlingu (snižování výkonu při vyšších teplotách disku) a zajišťuje tak konzistentní výkon bez ohledu na vytížení disku.

Zdroj: Goodram

Mohlo by vás zajímat

Reklama