Elegantní bezdrátový reprosystém s širokým frekvenčním rozsahem

Bezdrátový reprosystém SC-C30 podporuje hlavní formáty vysokého rozlišení / Technics
Nový audiosystém Technics Ottava SC-C30 by měl navzdory malým rozměrům poskytovat robustní a přitom krystalicky čistý zvuk v každém prostoru.

MASIVNÍ HLINÍKOVÝ PANEL na horní straně vylepšuje stabilitu šasi a OLED displej obklopují ovládací tlačítka. K elegantnímu provedení novinky přispívají i otvory na zadní straně. Stylový obloukovitý tvar zase zabraňuje nechtěným vibracím, zejména při pouštění hudby na větším prostoru.

Model Technics Ottava SC-C30 je kompatibilní s nejrůznějšími zdroji zvuku a také prakticky se všemi moderními formáty včetně streamovaného obsahu. Mezi podporované formáty patří například DSD, WAV, FLAC či ALAC, formáty na studiové úrovni a ve vysokém rozlišení.

O dostatečně kvalitní zvuk se stará kombinace dvou basových wooferů velikosti 6,5 cm, dvou výškových membrán (tweeterů) s 1,6 cm a jednoho subwooferu s 12 cm v zakřiveném těle. Na přední straně je umístěný subwoofer, který by měl být zárukou průrazných basů. Výšková membrána čili tweeter je vybavena originální akustickou clonou, díky níž se zvuk šíří po celé místnosti rovnoměrně.

Bezdrátový reprosystém SC-C30 podporuje hlavní formáty vysokého rozlišení – jejich dobré podání zajišťuje široký frekvenční rozsah a digitální zesilovač s podporou technologie JENO Engines (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation). Jak název napovídá, technologie slouží k potlačení zvukových vad zvaných jitter a k tlumení šumu.

K dispozici je i funkce LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) pro synchronizaci zvukového výstupu s reproduktory. Kvalitu zvuku ovšem nepotřebujete jen při poslechu hudby, ale i při sledování filmů či hraní her, kde hodně záleží na prostorovém podání.

Model SC-C30 je vybaven technologií Technics Space Tune, jejímž úkolem je optimalizovat zvukový výstup pro daný prostor bez ohledu na jeho tvar a uspořádání. O snadné a rychlé nastavení se postarají přednastavené hodnoty v aplikaci Technics Audio Center. Technics Ottava SC-C30 bude dostupný v bílém a černém provedení. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama