Zakřivený 34palcový monitor s UltraWide panelem a USB-C dokovací stanicí

Díky zabudované USB-C dokovací stanici s dobíjením můžete jednoduše připojit svůj notebook k monitoru / Philips
Nový zakřivený 34” monitor Philips 346B1C s UltraWide VA panelem a USB-C dokovací stanicí právě přichází na tuzemský trh.

Monitor Philips 346B1C je vybaven vysoce výkonnými technologiemi, navrženými pro poskytování maximálního zážitku ze sledování. CrystalClear, UltraWide QHD 3440 x 1440 pixlové obrázky téměř vylézají z monitoru, přičemž luxusní formát 21:9 nabízí nekonečné možnosti uspořádání plochy.

Uživatel tak může snadno srovnávat dva dokumenty, dívat se na XXL tabulky, sledovat CAD-CAM projekty v plných detailech a mnohem víc. Díky MultiView technologii je možné využívat rozdělení obrazovky (split-creen) a zároveň sledovat obsah z vícero připojených zdrojů signálu (NTB, PC, atd.).

Navíc, integrovaný MultiClient KVM switch umožňuje pracovat současně na několika zařízeních připojených k monitoru a ovládat je pomocí jediné klávesnice a myši. A pro ty, kteří rádi kombinují práci a zábavu nabízí monitor i podporu technologie Adaptive-Sync. Ta přináší rychlou odezvu a hladké hraní bez trhání obrazu.

Díky zabudované USB-C dokovací stanici s dobíjením mohou uživatelé jednoduše připojit svůj notebook k monitoru pomocí jediného kabelu. Získají tak vysokorychlostní přenos dat a obrazu ve vysokém rozlišení – mohou v klidu pracovat a zároveň dobíjet své zařízení.

Technologie Flicker-free a LowBlue Mode slibují lepší obraz při práci, zatímco EasyRead mód nabízí příjemné čtení textu. Možnost otáčení o 180°, snadný náklon, výškové nastavení stojanu a VESA držák zaručují optimální ergonomický komfort. Zabudovaný PowerSensor deteguje přítomnost člověka a podle toho snižuje jas monitoru.

Nový monitor Philips 346B1C bude k dispozici od listopadu 2019 za doporučenou cenu 15 349 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama