Limitovaná edice sluchátek Bose QuietComfort 45 v matně šedé se zlatým logem

Dynamický režim ANC nabízí automatickou regulaci v závislosti na rušnosti okolí / Bose
Pouze 100 českých zákazníků má možnost získat nepřehlédnutelná sluchátka značky Bose v unikátním matně šedém provedení. Sluchátka QuietComfort 45 jsou nástupcem modelu QC 35.

Typický zvuk Bose doplňuje systém potlačení okolních ruchů použitelný ve dvou režimech (eliminace okolí v několika krocích a propouštění zvuků usnadňující živou komunikaci), vysoká kvalita handsfree hovorů i v hlučném prostředí a výdrž na baterie až 24 hodin. Individuální nastavení reprodukce umožňuje dle webu výrobce ekvalizér, který je možné ovládat v aplikaci Bose Music.

Tichý režim označovaný jako QUIET eliminuje naprostou většinu ruchů z okolí a nabídne uživatelům ideální poslechové podmínky v jakémkoli prostředí.

Mikrofony instalované uvnitř i na vnější straně sluchátek snímají zvuky z okolí i z reproduktorů a spolu s patentovaným digitálním čipem potlačují nežádoucí zvuky s největším zaměřením na střední frekvence.

Díky tomu je dosaženo odrušení například v dopravních prostředcích, rušných kancelářských prostorech či kavárnách. Tlačítkem lze přepínat mezi 4 úrovněmi potlačení – Full, Low a dalšími dvěma uživatelsky nastavitelnými možnostmi.

Dynamický režim ANC nabízí navíc automatickou regulaci v závislosti na rušnosti okolí, takže při zvýšení hlasitosti okolního zvzuku dokáže posílit úroveň ANC. V režimu AWARE naopak mikrofony a elektronika vpustí během zlomku vteřiny zvuk z okolí dovnitř, což uživatelé ocení třeba při placení v obchodě nebo komunikaci s kolegy v práci.

Ovládání sluchátek QuietComfort 45 je jednoduché a intuitivní. Na pravém náušníku mají čtyři tlačítka pro zvýšení a snížení hlasitosti, zapnutí/párování pomocí Bluetooth 5.2 a také pro nejčastější úkony, jako přijímání a ukončování hovorů, přehrávání a pozastavení hudby a přístup k hlasovým asistentům.

Na levém náušníku je pak tlačítko pro přepínání mezi režimy a ztlumení mikrofonu během hovoru. Další možnosti otevírá aplikace Bose Music, pomocí níž je možné využít současné propojení s více zařízeními vybavenými technologií Bluetooth 5.1 nebo spárování s kompatibilním soundbarem Bose pomocí Bose SimpleSync. Posledně uvedená možnost umožní posluchačům vychutnat si s QC 45 filmový zvuk v plné hlasitosti i v noci, kdy rodina i sousedé spí.

Sluchátka Bose QuietComfort 45 Eclipse Gray jsou na českém trhu k dostání na e-shopu BaSys.cz, a to za 7 990 Kč.

Zdroj: Bose, BaSys

Mohlo by vás zajímat

Reklama