Zařízení NAS TS-130 pro ukládání souborů a streamování médií s ochranou pomocí snímků

Schopnost vytvářet více verzí snímků je klíčem k ochraně dat před ransomwarem / QNAP Systems
Zařízení TS-130 společnosti QNAP Systems je ideální domácí NAS, které poskytuje centralizované úložiště, zálohování, správu multimédií a sdílení. Obsah TS-130 je bezpečně chráněn pomocí snímků, což je výkonná zálohovací funkce.

TS-130 používá čtyřjádrový procesor Realtek RTD1295 1,4 GHz s vestavěnou 1GB DDR4 RAM pro spouštění různých osobních a domácích aplikací NAS. Gigabitový ethernetový port a podpora jednotky SATA 6 Gb/s poskytují dostatečný výkon pro domácí použití, zatímco podpora šifrování AES-256 umožňuje uživatelům zabezpečit svá data bez ovlivnění výkonu systému.

Díky energeticky úspornému procesoru a inteligentnímu chlazení poskytuje TS-130 spolehlivý výkon bez rušivých zvuků nebo neočekávaných účtů za služby. Uživatelé, kteří nejsou obeznámeni s instalací NAS, mohou také využít jednoduchou konstrukci zařízení TS-130, kde lze systém nastavit snadno a bez nutnosti použití šroubováku.

Zařízení TS-130 používá inteligentní operační systém QTS společnosti QNAP založený na aplikacích, který poskytuje komplexní úložiště souborů, sdílení, zálohování, synchronizaci a ochranu dat.

Uživatelé mohou pravidelně zálohovat data ze zařízení s Windows nebo macOS na TS-130 pro centralizovanou správu a sdílení souborů při využití aplikace Hybrid Backup Sync k zálohování dat z NAS do cloudu.

Schopnost vytvářet více verzí snímků je klíčem k ochraně dat před ransomwarem a k rychlému obnovení dat do dříve zaznamenaných stavů. Mezi další funkce patří Qsync pro synchronizaci souborů mezi různými zařízeními (například NAS, mobilní zařízení, počítače) a doprovodné mobilní aplikace, které umožňují vzdálený přístup NAS pro zvýšení produktivity v práci i doma. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama