Nový stylový tablet MatePad 11 zaujme 120Hz displejem

Zrcadlový režim umožňuje promítat obrazovku počítače na tablet a přeměnit ho na kreslicí podložku / Huawei
Nový MatePad 11 od Huawei je prvním tabletem této značky, který je vybavený displejem podporujícím obnovovací frekvenci 120 Hz, která přináší plynulejší obraz a lepší odezvu.

U videí a her s vysokou snímkovou frekvencí si tak uživatelé mohou užít více detailů a ponořit se do plynulé grafiky. Při procházení webových stránek a dokumentů se zase obsah zobrazuje rychleji.

Díky působivé obnovovací frekvenci displeje tablet také umožňuje vysoce citlivý rukopis. Technologie přizpůsobení snímkové frekvence navíc poskytuje uživatelům delší výdrž baterie.

S novým MatePadem 11 podporujícím barevný gamut DCI-P3 vypadají obrázky i videa na displeji jako živé. Model je navržený tak, aby minimalizoval vystavení uživatelů modrému světlu a blikání, což jsou dva hlavní faktory způsobující únavu očí. Tablet získal certifikaci TÜV Rheinland Low Blue Light (za hardwarové řešení) a TÜV Rheinland Flicker Free, takže váš zrak zůstane chráněný i po několikahodinové práci na tabletu.

Nová spodní lišta ukazuje nejčastěji používané aplikace, což usnadní hledání oblíbených funkcí. Nové servisní widgety mohou také zobrazovat informace v reálném čase a umožňují přístup k určitým funkcím aplikace, aniž by samotné aplikace spouštěly. Tyto widgety lze umístit kamkoli a jsou také plně přizpůsobitelné potřebám uživatele.

Spolupráci na více obrazovkách nyní podporuje interakce mezi tabletem a počítačem, která nabízí tři režimy, díky nimž mohou zařízení spolupracovat novými způsoby. Zrcadlový režim umožňuje uživatelům promítat obrazovku počítače na tablet a přeměnit tablet na kreslicí podložku, kterou lze spárovat s HUAWEI M-Pen pro rychlé kresby a jemné kaligrafické práce. 

Při práci v kanceláři můžete využít rozšířeného režimu a získat tak druhou obrazovku pro PC, a užít si tak ještě více místa na pracovní obrazovce. Režim Collaborate Mode umožňuje skutečné interakce mezi platformami HarmonyOS 2 a Windows a umožňuje uživatelům přenášet obsah (text, obrázky a dokumenty) mezi připojenými zařízeními jednoduchým přetažením.

Vedle funkce Multi-screen Collaboration podporuje nová funkce Multi-Window zobrazení až čtyř aplikací současně. Podporuje také dvě souběžná plovoucí okna pro lepší multitaskingový zážitek. Pokud nejsou potřeba, lze plovoucí okna uložit do App Bubble pro snadný přístup, kdykoli to zase potřeba bude.

Vylepšený multiplikátor aplikací umožňuje, aby v jedné z nich běžely dva úkoly samostatně, a to díky nové funkci Window Lock, podporující paralelní a nezávislé operace ve dvou oknech.

Například při používání nákupní aplikace můžete otevřít samostatná okna pro dva produkty a porovnat je. Nebo můžete psát e-mail v levém okně a v pravém okně odpovídat na rychlé zprávy, což zvýší efektivitu práce. Nový MatePad 11 si můžete předobjednávat již od 23. srpna 2021 na e-shopu Huawei, a to za 10 990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama