Nové Pinnacle Studio 25 Ultimate nabízí zajímavé kreativní možnosti pro pokročilý střih videa

Zajímavou novinkou je inteligentní trasování objektů / Pinnacle
Nové Pinnacle Studio 25 Ultimate nabízí kompletní sadu výkonných nástrojů pro střih videa a bohatý výběr kreativních efektů, které uživatelům umožňují dosáhnout působivých výsledků.

Díky novému inteligentnímu trasování objektů, vylepšeným možnostem maskování videa, zvýšenému výkonu a bohatým tvůrčím možnostem umožňuje Pinnacle Studio 25 Ultimate rychleji a snadněji vytvářet pokročilé filmové produkce.

Novinkou jsou například Režimy prolnutí. Pinnacle Studio 25 Ultimate podporuje kreativitu a dodává videím umělecký styl díky možnosti vytvářet překryvné efekty, prolínat maskované oblasti nebo vytvářet světelné odlesky či jiné barevné a expoziční efekty.

Další zajímavou novinkou je inteligentní trasování objektů. Pomocí nového trasování pohybu lze sledovat jakýkoli objekt ve videu. Tato inteligentní technologie automatizuje proces opětovného vytváření masky tím, že rozpozná původní maskovaný objekt a sleduje jej ve vybraném úseku videa, což šetří čas, protože není nutné znovu vytvářet masky pro každý snímek.

Nechybí ani zozšířené funkce pro střih zvuku. Pomocí funkce snížení šumu lze identifikovat a odstranit nežádoucí zvuky, aby byl komentář nebo hudební klip zřetelně slyšet. Pomocí funkce škálování výšky lze snadno měnit výšku/frekvenci zvuku a experimentovat se zvukem mícháním více zvukových kanálů v prostorovém zvuku 5.1.

Díky řadě vylepšení rozhraní a nástrojů lze snadněji a efektivněji vytvářet a spravovat masky. Nové seskupené nástroje pro kreslení usnadňují práci s rastrovými a vektorovými tvary a pohyb mezi nimi pro zdokonalení masek. Navíc lze využít nové možnosti převodu masek klipů na masky stop, importovat vnořené projekty do masek panelů a mnoho dalšího.

Pokročilé ovládací prvky Color Grading v aplikaci Pinnacle Studio 25 Ultimate dávají tvůrčí svobodu při nastavení tónu a atmosféry produkovaného videa pomocí barevných efektů v kinematografické kvalitě.

Umožňují nahrávat záznam obrazovky a webové kamery a pomocí editoru záznamu plynule kombinovat záznamy z více kamer s použitím produktu MultiCam Capture Lite a vypalovat projekty na disky s více než 100 přizpůsobitelných nabídek, kapitol a dalších možností s produktem Pinnacle MyDVD.

Mohlo by vás zajímat

Reklama