Nové webové kamery Logitech mají Full HD rozlišení a automatickou korekci osvětlení

Nové webové kamery se připojují k počítačům přes port USB-C / Logitech
Společnost Logitech představila řadu Brio 300 – kompaktní, snadno instalovatelné webové kamery s rozlišením Full HD 1080p, automatickou korekcí osvětlení a mikrofonem s redukcí šumu, které umožňují vést přirozenější a produktivnější videohovory.

Řada Brio 300 (Brio 300 a Brio 305) jsou dle webu výrobce webové kamery s rozlišením Full HD 1080p, vysokým dynamickým kontrastem, automatickou korekcí světla a jedním digitálním mikrofonem s redukcí šumu, takže uživatelé jsou dobře vidět a slyšet i přes špatné osvětlení a hluk v pozadí.

Díky spolehlivému fungování se můžou pracovníci naplno a bez obav zapojit do každého hovoru. Webové kamery se připojují k počítačům přes port USB-C, takže získání přístupu do videokonferencí je velmi snadné.

Jednoduchým otočením vestavěné krytky po ukončení hovoru získají uživatelé jistotu, že objektiv kamery zablokovali a už nezachycuje jejich pracovní prostor, čímž chrání svoje soukromí.
 
Netradiční design ve tvaru kuželu dodá každému pracovnímu prostředí osobitý vzhled. Webové kamery jsou k dostání v bílé, grafitové a růžové barvě, aby se daly harmonicky sladit s myšmi a klávesnicemi Logitech a vytvořit stylovou a estetickou sestavu.
 
Řada Brio 300, která je nejnovější nabídkou v portfoliu webových kamer společnosti Logitech, podporuje přístup „New Logic of Work“, v němž jsou osobní pracovní prostory individualizované, snadno se vytvářejí a používají a jsou navrženy s ohledem na pozitivní budoucnost.

Týmy IT, které poskytují zaměstnancům pracovní stanice a vybavení pro domácí kanceláře, ocení, že webové kamery Brio 300 jsou kompatibilní s většinou videokonferenčních platforem a certifikované pro použití s Microsoft Teams, Zoom a Google Meet. Kamery Brio 305 lze snadno nasadit napříč organizacemi a spravovat na dálku prostřednictvím aplikace Logi Sync, což vede ke snížení zátěže pracovníků technické podpory.

Kamery Brio 300 a Brio 305 budou dostupné v České republice od 31. ledna 2023, a to za 1 999 Kč.

Zdroj: Logitech

Mohlo by vás zajímat

Reklama