Záložní zdroj energie PowerCharge 1000 s porty USB-A i USB-C a výstupem 12 V

Dotykovými tlačítky na čelním displeji lze lehce zapnout a vypnout výstup střídavého nebo stejnosměrného proudu / EVOLVEO
Kompaktní nabíjecí stanice PowerCharge 1000 má robustní tělo z leteckého hliníku, snadno se přenáší a ovládá. S kapacitou 1037 Wh a celkovým výstupním výkonem 1000 W umožňuje nabíjet širokou škálu zařízení, jako jsou mobilní telefony, tablety, kamery, reproduktory a další zařízení se vstupem USB-A nebo USB-C.

Navíc se dají pomocí zásuvek střídavého proudu připojit zařízení, která vyžadují střídavý proud (220 V-240 V), jako jsou drony, notebooky, televizory, ventilátory atd. Model PowerCharge 1000 je vybaven dle webu výrobce dvěma zásuvkami 230 V, jednou zásuvkou 12 V, čtyřmi zásuvkami USB-A a jednou zásuvkou USB-C.

PowerCharge 1000 se snadno ovládá. Dotykovými tlačítky na čelním displeji lze lehce zapnout a vypnout výstup střídavého nebo stejnosměrného proudu, také se dá sledovat zbývající stav baterie.

Stanice je vybavena ventilátorem pro účinné chlazení a také je model vybaven čidlem, které zamezuje přehřátí. Nabíjení stanice je možné hned třemi způsoby.

Dobíjet stanici je možné ze sítě, pomocí solárního panelu a poslední variantou je nabíjení z automobilu prostřednictvím autozapalovače. Ve všech případech se stav nabíjení zobrazuje na displeji. Součástí balení je sada nabíjecích kabelů. 

Dobíjecí stanice EVOLVEO PowerCharge 1000 umožní mít po ruce vždy dostatek energie pro velkou škálu zařízení, a to kdekoli a kdykoli. Cestování, rybaření, chataření, pobyt v přírodě, kempování a roadtripy budou s nabíjecí stanicí PowerCharge 1000 pohodlnější. Nová dobíjecí stanice PowerCharge 1000 je již v prodeji, a to za 24 990 Kč.

Zdroj: EVOLVEO

Mohlo by vás zajímat

Reklama