Čistička vzduchu od LG funguje i jako módní stolek s bezdrátovou nabíječkou

Na desce se nachází řada malých indikátorů označujících připojení k Wi-Fi, kvalitu vzduchu nebo sílu proudění vzduchu / LG
Nový model čističky vzduchu PuriCare Objet Collection Aero Furniture navazuje na model PuriCare AeroTower představený na veletrhu CES na začátku tohoto roku.

Elegantní čistička ve tvaru stolečku má podle webu LG poměrně malé rozměry, díky kterým se hodí i do menších prostor, jako jsou ložnice, pracovna nebo ateliér.

Na výběr jsou tři barevné varianty podstavce (Crème Rose, Crème Yellow a Crème Grey) i tvar stolní desky (Round nebo Track), které si uživatelé mohou pořídit podle vlastního vkusu nebo stylu místnosti.

Hladký povrch zajímavé novinky společnosti LG poskytuje místo pro odkládání dalších domácích potřeb nebo vystavení módních dekorací. Na spodní straně je také integrované praktické ovládání pro zapnutí/vypnutí, správu režimů proudění vzduchu a funkci osvětlení, se kterým je možné pracovat podle nálady.

Na desce se nachází nenápadně umístěná řada malých indikátorů označujících připojení k Wi-Fi, kvalitu vzduchu, sílu proudění vzduchu a stav aktualizace.
 
Nová čistička LG Aero Furniture, představená na letošním veletrhu IFA, navíc nabízí celou další řadu promyšlených funkcí. Uživatelé mohou pohodlně nabíjet své chytré telefony a bezdrátová sluchátka prostřednictvím vestavěné bezdrátové nabíječky a vytvořit příjemnou atmosféru pomocí funkce náladového osvětlení. Osvětlení nábytku Aero Furniture skýtá osm různých barev, které lze snadno ovládat pomocí aplikace LG ThinQ.

Výrobek podle informací výrobce zlepšuje kvalitu vzduchu v interiéru díky vícestupňové filtraci Aero Furniture, která kombinuje ultrajemný filtr pro sběr prachu a deodorační filtr. Uživatelé si mohou užívat čistší vzduch v interiéru také díky technologii UVnano, která snižuje přítomnost virů a bakterií na ventilátoru Aero Furniture a v jeho okolí až o 99 %.

Zdroj: LG

Mohlo by vás zajímat

Reklama