Nová Varta s podporou standardu Qi umožňuje rychlé bezdrátové nabíjení

O stavu nabíjení informuje vícebarevná dioda / Varta
Bezdrátové nabíjení je stále populárnější. Problémem ale často bývají nižší rychlosti. Tuto situaci do značné míry řeší nová bezdrátová nabíječka Varta.

Model Wireless Charger Pro přináší dle webu výrobce bezdrátové nabíjení s podporou standardu Qi a maximální rychlostí nabíjení 15 W.

Pro starší zařízení jsou k dispozici i pomalejší režimy 5, 7, 10 a tedy také 15 W. Pro použití nabíječky stačí připojit USB-C zdroj podporující standard USB Power Delivery  (5 V/ 2 A; 9 V/ 2 A; 12 V/1.5 A) a nabíjené zařízení už jen jednoduše položit.

O stavu nabíjení informuje vícebarevná dioda. Pohodlnému nabíjení a stabilitě pomáhají silikonové „nožky“ a „antislip“ materiál, který udrží na místě i mobily se „skleněným“ tělem.

Základna nabíječky je z kvalitního hliníku a kryt nabíjecí části v kombinaci plastu a „textilního“ povrchu. Varta Charger Pro si poradí se všemi zařízeními jako jsou telefony, chytré hodinky, bezdrátová sluchátka a další USB zařízení.

Samozřejmostí jsou 3 roky záruky a v balení je přiložen metrový USB-C to USB-C kabel. Nová nabíječka Wireless Charger Pro je již v prodeji, a to za 699 Kč.

Zdroj: Varta, CZC

Mohlo by vás zajímat

Reklama